Laddar Evenemang

Kommande Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

juni 2023

Underhållning med Øresund Entertainment Brass

25 juni @ 15:00 - 17:00
Piratenmuseet, Piratens gata
Vollsjö, 27566 Sverige
+ Google Map
Gratis

Underhållning i Piratenparken (Piratenmuseet, Vollsjö) med Øresund Entertainment Brass. Fri entré! Øresund Entertainment Brass är en ensemble bestående av handplockade yrkesverksamma musiker från England, Danmark, Sverige och Norge. Musikerna i ensemblen är prisade och välrenommerade, och har verkat i stora delar av Europa, USA, Sydamerika och Asien vid de stora scenerna, utöver sin verksamhet i Öresundsregionen. Ensemblen leds av Ystadsmusikern Ossian Edlund, även han prisad av bl.a. Ystads Kommun, Konstnärsnämnden m.fl.

Mer information »

juli 2023

Piratendagen på Kivik med utdelning av Piratenpriset

17 juli @ 11:30 - 16:00
Kivik, Brogatan
Kivik, 27730 Sverige
+ Google Map

Piratenpriset delas ut till årets pristagare, under festliga och högtidliga former. Som vanligt samlas vi kring Piratenstatyn i backen ner mot hamnen, ett stenkast från Piratens och Toras gröngula hus. Det blir musik, tal och underhållning. Eftersits för medlemmar i Piratensällskapet på närbelägna Arboretet (Esperöd).

Mer information »

Go ettemidda! med Piratensällskapet

23 juli @ 15:00 - 17:00
Piratenmuseet, Piratens gata
Vollsjö, 27566 Sverige
+ Google Map
Gratis

Dags igen för vår uppskattade litterära och musikaliska eftermiddag (som alltid med Piratens ande svävande över alltihop!) Go ettemidda! I år kommer vi bland annat att presentera populära livebandet Sjögren & Company på Piratenscenen - men fullständigt program kommer längre fram.

Mer information »

augusti 2023

Musik på Piratenscenen med Anita Larsson Band & Hokus Pokus

6 augusti @ 15:00 - 17:00
Piratenmuseet, Piratens gata
Vollsjö, 27566 Sverige
+ Google Map
Gratis

När nu Roy Wilson Quintet har tackat för sig fortsätter istället Anita Larsson med musiker i en ny konstellation vår augustitradition på Piratenscenen. Dessutom blir det quiz och Piratenläsning av Nils-Gunnar Snygg. Mer information kommer längre fram!

Mer information »

december 2023

Piratens födelsedagsfest på Svea

2 december @ 15:00 - 23:00
Hotel Svea, Simrishamn, Strandvägen 3
Simrishamn, 27231 Sverige
+ Google Map

I decembermörkret samlas vi för att fira Piratens födelsedag på Hotell Svea i Simrishamn, för att äta och dricka gott och njuta av musik, film, berättarcafé och annan underhållning. Mer information kommer längre fram!

Mer information »
+ Exportera evenemang