Laddar Evenemang

Kommande Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

maj 2023

Årsmöte för Piratensällskapets medlemmar

21 maj @ 12:00 - 14:00
Piratenmuseet, Piratens gata
Vollsjö, 27566 Sverige
+ Google Map

Dags för årsmöte i Piratensällskapet, och vi hoppas förstås att så många som möjligt av våra medlemmar kan närvara. Årsmötet äger rum söndagen den 21 maj klockan 12, och vi utgår från att vädrets makter står på vår sida. Eftersom det är lunchtid kan den som vill med fördel själv ta med mat/fikakorg till årsmötet, och gärna något att sitta på. Observera att ingen servering av mat och dryck kommer att ske denna gång. Men vi kan räkna med att…

Mer information »

Tillkännagivande av årets Piratenpristagare

22 maj @ 12:00 - 13:00
Pumphuset, Vollsjö Vollsjö, Sverige + Google Map

År 2022 var det Kalle Lind - men vem blir Piratenpristagaren 2023? Kom till Pumphuset i Vollsjö och var med om det spännande ögonblicket när dörren öppnas och pristagaren kliver ut. Prisutdelningen sker i samband med Piratendagen på Kivik den 17 juli.

Mer information »

juni 2023

Underhållning med Øresund Entertainment Brass

25 juni @ 15:00 - 17:00
Piratenmuseet, Piratens gata
Vollsjö, 27566 Sverige
+ Google Map
Gratis

Underhållning i Piratenparken (Piratenmuseet, Vollsjö) med Øresund Entertainment Brass. Fri entré! Øresund Entertainment Brass är en ensemble bestående av handplockade yrkesverksamma musiker från England, Danmark, Sverige och Norge. Musikerna i ensemblen är prisade och välrenommerade, och har verkat i stora delar av Europa, USA, Sydamerika och Asien vid de stora scenerna, utöver sin verksamhet i Öresundsregionen. Ensemblen leds av Ystadsmusikern Ossian Edlund, även han prisad av bl.a. Ystads Kommun, Konstnärsnämnden m.fl.

Mer information »

juli 2023

Piratendagen på Kivik med utdelning av Piratenpriset

17 juli @ 11:30 - 16:00
Kivik, Brogatan
Kivik, 27730 Sverige
+ Google Map

Piratenpriset delas ut till årets pristagare, under festliga och högtidliga former. Som vanligt samlas vi kring Piratenstatyn i backen ner mot hamnen, ett stenkast från Piratens och Toras gröngula hus. Det blir musik, tal och underhållning. Eftersits för medlemmar i Piratensällskapet på närbelägna Arboretet (Esperöd).

Mer information »

Go ettemidda! med Piratensällskapet

23 juli @ 15:00 - 17:00
Piratenmuseet, Piratens gata
Vollsjö, 27566 Sverige
+ Google Map
Gratis

Dags igen för vår uppskattade litterära och musikaliska eftermiddag (som alltid med Piratens ande svävande över alltihop!) Go ettemidda! I år kommer vi bland annat att presentera populära livebandet Sjögren & Company på Piratenscenen - men fullständigt program kommer längre fram.

Mer information »

augusti 2023

Musik på Piratenscenen med Anita Larsson Band & Hokus Pokus

6 augusti @ 15:00 - 17:00
Piratenmuseet, Piratens gata
Vollsjö, 27566 Sverige
+ Google Map
Gratis

När nu Roy Wilson Quintet har tackat för sig fortsätter istället Anita Larsson med musiker i en ny konstellation vår augustitradition på Piratenscenen. Dessutom blir det quiz och Piratenläsning av Nils-Gunnar Snygg. Mer information kommer längre fram!

Mer information »

december 2023

Piratens födelsedagsfest på Svea

2 december @ 15:00 - 23:00
Hotel Svea, Simrishamn, Strandvägen 3
Simrishamn, 27231 Sverige
+ Google Map

I decembermörkret samlas vi för att fira Piratens födelsedag på Hotell Svea i Simrishamn, för att äta och dricka gott och njuta av musik, film, berättarcafé och annan underhållning. Mer information kommer längre fram!

Mer information »
+ Exportera evenemang